Usuari anònim
Connectar
29/05/2024 12:03:44 Ajuntament de Bigues i Riells del Fai :: Inici:: Les meves notificacions :: Informació del Procediment

Ajuntament de Bigues i Riells del Fai



Justificació de subvencions atorgades a les entitats



Nivell de Modernització 1. InformacióNivell de Modernització 2. Descàrrega de formularisNivell de Modernització 3. Iniciació electrònicaNivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Nivell de Modernització 4. Tramitació electrònica

Informació
Descripció Amb aquest tràmit es pot entrar la documentació justificativa de les subvencions nominals i de les subvencions atorgades a les entitats en règim de concurrència competitiva.

Per tal de justificar les subvencions atorgades, és necessari presentar la memòria que hi ha a l'apartat de documentació degudament omplerta i les factures que en justifiquen la despesa, per un import igual o superior al de la quantitat concedida.

Persones destinatàries Qualsevol persona jurídica beneficiària d'una subvenció atorgada en règim de concurrència competitiva, per l'Ajuntament de Bigues i Riells.

Canal de presentació Aquest tràmit només es pot realitzar telemàticament, ja que les persones a qui va dirigit són subjectes obligats a relacionar-se amb l'administració pública a través de mitjans telemàtics.

Import Import gratuït.

Requisits Persona jurídica

Per poder presentar la documentació i demanar la subvenció, cal ser persona jurídica, i per tant, disposar del certificat digital de persona jurídica (com és el de la Fàbrica Nacional de la Moneda i Timbre -FNMT-)

Termini de presentació Es pot presentar la sol·licitud per a la justficació fins el dia 28 de febrer.

Sistema d'identificació Certificat digital de representant.

Responsable del tràmit Ajuntament de Bigues i Riells.

Inici del tràmit Instància que genera el propi tràmit i documentació específica segons models establerts per a cada convocatòria. La documentació es pot trobar en el propi tràmit.

Periodicitat Subjecte a la publicació de les bases i la convocatòria.

Unitat tramitadora La unitat tramitadora dependrà de l'àmbit de la subvenció.

Òrgan que resol En el cas de les subvencions nominals, l'acceptació de la justificació es resol mitjançant decret d'Alcaldia i en el cas de les subvencions de concurrència competitiva, l'acceptació de la subvenció es resol mitjançant acord de la Junta de Govern Local.

Efectes del silenci administratiu En cas que no hi hagi resolució expressa, tant per l'acceptació de la justificació de les subvencions nominals com per les de concurrència competitiva, el silenci administratiu s'entén com a positiu.

Versió i data de l'última actualització 4/02/2021

Documentació que s'ha d'aportar
Tipus Presentació
Sol·licitud: Formulari electrònic

Obligatori Telemàtica
Memòria justificativa: Memòria justificativa segons model adjunt a l'apartat de documentació.

Obligatori Telemàtica
Factures: Cal escanejar totes les factures en un únic document en format pdf.

Obligatori Telemàtica

Llegenda
Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
Presentació Ambdues Ambdues Presencial Presencial Telemàtica Telemàtica
Normativa
Pressupostos Estat Pressupostos Generals de l'Estat

Llei 7/1985 Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local, i les seves modificacions.

Llei 38/2003 Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions
Llei 39/2015 Llei 39/2015, d'1 de octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Resolució IGAE convocatòries subvencions Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per al qual es regula el procés de registre i de publicació de convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions
Resolució IGAE sobre BDNS Resolució de 9 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per la qual es regula el contingut i periodicitat de la información a subministrar a la nova Base de Dades Nacional de Subvencions
Ordenances municipals Ordenances municipals.
Bases regualdores concurrència competitiva Bases reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a activitats culturals, educatives, de joventut, esportives i de solidaritat i cooperació.


Podeu consultar les bases reguladores de les diferents subvencions a cada un dels apartats

Tramitació telemàtica
Tramitar